#slingbagmalaysia

Untuk bro & sis yang suka berjalan , travel , bag ni sesuai untuk korang 🤤 . Korang mesti " TIADA " .... • Tiada bag yang tahan lama ? • Tiada bag yang pelbagai guna 4 in 1 ( Boleh jadi backpack + Slingbag + gymbag + travel bag ) • Tiada bag yang bersaiz besar ? • Tiada bag yang bercorak cantik ? • Tiada bag sendiri ? Selalu pinjam kawan 😅 . . Bag ni min suggest & sangat recommended untuk BRO & SIS yang ade masalah tadi 😎 . . Harga | RM 110 sahaja 🔥 ( + Free postage ) . . . . . . #slingbagmurah #slingbaglelakimurah #slingbaglelaki #chestbagmurah #kedaibag #bagmurah #bagmurahmurah #salamjumaat #bagkalisair #crossbodybagmurah #moodrepublik #bagcantik #bagmalaysia #slingbagmalaysia #sayajualslingbag #sayajualbag #salesbag #waterproofbackpack #slingbagviral #waistbagmurah #waistbagmurahmalaysia #waistbagmalaysia #adidasmalaysia #promosibag #viralmalaysia #kedaiviral #waterproofbag #slimbagmurah #bagmalaysiamurah


0💬Normal

Luxuryline Sling bag - W9 RM30 sm / RM35 ss . Ready stock Free postage (NO COD) Material leather Size : 17 x 13 x 7 Color : black, grey, white Code : T2025 #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbagcantik #slingbagcantikmurah #handbagcantik #handbagsforsale #handbagshop #begmurah #begmurahviral


17💬Normal

CUTE CLUTCH BAG PREORDER ITEM💜 Size: 13 x 19 x 6cm Price: RM14 Postage: -RM8 (SM) -RM10 (SS) Shipping 🚢 Estimated Time of Arrival (ETA)🚪: 15 to 25 working days NO RUSH & URGENT ORDERS❗ Actual colour of the item may slightly vary from the pictures provided For more information: -Whatsapp +601165532833 -DM me -Click on the link at bio (bit.ly/2U0dJbWTwinkleLittleShop) #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagmalaysiamurah #slingbagkorea #slingbagkoreamurah #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #begsling #beg #begmurah #begkorea #begkoreamurah #begmalaysia #begmurah #begmalaysiamurah #begmurahmalaysia #kpopshop #onlinekpopshop #malaysiastore #malaysianshop #malaysianslingbag #malaysianbag #koreaslingbag #koreabag #koreastyle #begkorea #kpopbag #sayajualbegmurah #slingbags #kpopslingbag


0💬Normal

SOLID COLOUR BAG PREORDER ITEM💜 Size: 16 x 15 x 9cm Colour: -Black -White -Yellow -Green Price: RM29 Postage: -RM8 (SM) -RM10 (SS) Shipping 🚢 Estimated Time of Arrival (ETA)🚪: 15 to 25 working days NO RUSH & URGENT ORDERS❗ Actual colour of the item may slightly vary from the pictures provided For more information: -Whatsapp +601165532833 -DM me -Click on the link at bio (bit.ly/2U0dJbWTwinkleLittleShop) #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagmalaysiamurah #slingbagkorea #slingbagkoreamurah #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #begsling #beg #begmurah #begkorea #begkoreamurah #begmalaysia #begmurah #begmalaysiamurah #begmurahmalaysia #kpopshop #onlinekpopshop #malaysiastore #malaysianshop #malaysianslingbag #malaysianbag #koreaslingbag #koreabag #koreastyle #begkorea #kpopbag #sayajualbegmurah #slingbags #kpopslingbag


0💬Normal

BEST SELLING 🎉 Boona Totebag Bucket 🌸 Rm59 exclude postage. Nak order boleh dm atau whatsapp fizah 0174944231 📌


1💬Normal

New! Butterfly Forever Young Purse✨ RM 18.90👜 Postage: RM8sm RM10ss Colour: Black,Dusty Pink,Mint,Light Pink,Dark Green Materials: PU Leather Screenshot and whatsapp 016-6664200 #trustedsaller #viralbeg #cutebag #2020 #beg #slingbagmalaysia #slingbeg #bagmurah#bagmalaysia #handbagmalaysia #begmurahgila #handbegmalaysiamurah #roundbagmalaysia #slingbagmurahmalaysia #koreanslingbag #bagmurahmalaysia #bagrm10 #slingbagmalaysiareadystock #totebagmurahmalaysia #deebagsrm20


0💬Normal

Slingbag vans🔥 Hitam🤙🏻 Material kain Logo print 2 compartment zip Postage rm8sm n rm12ss Haiiii seronok tak rayaa korang😆 Haaa lagi seronok kalau tambah collection bag kann😜 Jgn risau gaisss sbbkn raya ayra kasi murrrr je untk korang Bawah RM 50 je gaisss🤫 haa tp kena cepat sbb ayra boleh close bila2 je tauu Nak tahu brp yg ayra nak kasi tu.. Haa cepat2 dm ayra or klik je link kat ws ayra okay❤ #slingbag#slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #sayajualbagmurah #baglelakimurahmurah #bagmurahmalaysia


0💬Normal

Next Page