#dressrentalmalaysia

👗Dress untuk disewa secara pos. Kami pos seluruh Malaysia 🇲🇾 ⁣ ⁣ ⁣ 👗Semua feedback yang anda lihat di ig kami adalah dari pelanggan kami yang sewa melalui pos. Feedback ratus2 guys, so tak perlu nak ragu lagi nahh. Kepakaran kami ialah menyediakan dress yang cantik dan sesuai untuk pelbagai event. Kalau sewa melalui pos ni susah, dah lama insta kami ni lingkup tau! 😂⁣ ⁣ ⁣ 👗Boleh disewa untuk pelbagai event, Bertunang, Photoshoot, Berkahwin pon boleh, walaupun musim pandemic, tidak menghalang untuk kita melawa di hari bahagia tau, mesti nak kenangan gambar yang cantik juga kan! 😘⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #sewadress #sewadressmalaysia #sewadressmurah #sayajualdresskahwin #sayajualdress #sewabajubollywood #sewabajukahwin #perkahwinanmelayu #muakelantan #muaselangor #muamelaka #muajohor #sayajualdressbridesmaidmurah #sewadresspengantin #pengantinmalaysia #dressbridesmaidmurah #sayajual #sewadresspengantin #bridalkelantan #sayajualbaju #sewadressevent #sewabajudinner #sewabajudinnermurah #dressrentalmalaysia #muakotakinabalu #bajuevent #bajueventmurah #dressrentalmalaysia #rentdressmalaysia.


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Plussize Black khakhi dress for her dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 100 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit XL-4XL - siapa nk sewa whatsapp 016-236 2680 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Alice White Ballgown dress for dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 150 with free accessories crown set and clutch taw !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit S-XL - siapa nk sewa whatsapp 016-236 2680 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Black Gold sequin Glam dress for dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 100 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit XS-L - siapa nk sewa whatsapp 016-236 2680 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Black sequin dress for dinner event and menang Queen of the night 😍 Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 50 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit S-XL - siapa nk sewa whatsapp 016-217 9133 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Ashley blue silver glitter dress for dinner event 😍 Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 100 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit S-XL - siapa nk sewa whatsapp 016-217 9133 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Plussize Purple Janet dress for her dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 100 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit XL-4XL - siapa nk sewa whatsapp 016-236 2680 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Black Rose Sequin dress for dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 100 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit S-XL - siapa nk sewa whatsapp 016-217 9133 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Ruby Red Glam dress for dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 100 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit S-XL - siapa nk sewa whatsapp 016-217 9133 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa red fur dress for dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 50 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit S-XL - siapa nk sewa whatsapp 016-217 9133 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Alice White Cape Lace dress for dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 50 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit S-XL - siapa nk sewa whatsapp 016-217 9133 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa grey lace tutu dress for dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 50 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit S-XL - siapa nk sewa whatsapp 016-217 9133 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Plussize Red Margaret dress for her dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 100 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit XL-4XL - siapa nk sewa whatsapp 016-217 9133 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

👗Dress untuk disewa secara pos. Kami pos seluruh Malaysia 🇲🇾 ⁣ ⁣ ⁣ 👗Semua feedback yang anda lihat di ig kami adalah dari pelanggan kami yang sewa melalui pos. Feedback ratus2 guys, so tak perlu nak ragu lagi nahh. Kepakaran kami ialah menyediakan dress yang cantik dan sesuai untuk pelbagai event. Kalau sewa melalui pos ni susah, dah lama insta kami ni lingkup tau! 😂⁣ ⁣ ⁣ 👗Boleh disewa untuk pelbagai event, Bertunang, Photoshoot, Berkahwin pon boleh, walaupun musim pandemic, tidak menghalang untuk kita melawa di hari bahagia tau, mesti nak kenangan gambar yang cantik juga kan! 😘⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #sewadress #sewadressmalaysia #sewadressmurah #sayajualdresskahwin #sayajualdress #sewabajubollywood #sewabajukahwin #perkahwinanmelayu #muakelantan #muaselangor #muamelaka #muajohor #sayajualdressbridesmaidmurah #sewadresspengantin #pengantinmalaysia #dressbridesmaidmurah #sayajual #sewadresspengantin #bridalkelantan #sayajualbaju #sewadressevent #sewabajudinner #sewabajudinnermurah #dressrentalmalaysia #muakotakinabalu #bajuevent #bajueventmurah #dressrentalmalaysia #rentdressmalaysia.


0💬Normal

👗Dress untuk disewa secara pos. Kami pos seluruh Malaysia 🇲🇾 ⁣ ⁣ ⁣ 👗Semua feedback yang anda lihat di ig kami adalah dari pelanggan kami yang sewa melalui pos. Feedback ratus2 guys, so tak perlu nak ragu lagi nahh. Kepakaran kami ialah menyediakan dress yang cantik dan sesuai untuk pelbagai event. Kalau sewa melalui pos ni susah, dah lama insta kami ni lingkup tau! 😂⁣ ⁣ ⁣ 👗Boleh disewa untuk pelbagai event, Bertunang, Photoshoot, Berkahwin pon boleh, walaupun musim pandemic, tidak menghalang untuk kita melawa di hari bahagia tau, mesti nak kenangan gambar yang cantik juga kan! 😘⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #sewadress #sewadressmalaysia #sewadressmurah #sayajualdresskahwin #sayajualdress #sewabajubollywood #sewabajukahwin #perkahwinanmelayu #muakelantan #muaselangor #muamelaka #muajohor #sayajualdressbridesmaidmurah #sewadresspengantin #pengantinmalaysia #dressbridesmaidmurah #sayajual #sewadresspengantin #bridalkelantan #sayajualbaju #sewadressevent #sewabajudinner #sewabajudinnermurah #dressrentalmalaysia #muakotakinabalu #bajuevent #bajueventmurah #dressrentalmalaysia #rentdressmalaysia.


0💬Normal

👗Dress untuk disewa secara pos. Kami pos seluruh Malaysia 🇲🇾 ⁣ ⁣ ⁣ 👗Semua feedback yang anda lihat di ig kami adalah dari pelanggan kami yang sewa melalui pos. Feedback ratus2 guys, so tak perlu nak ragu lagi nahh. Kepakaran kami ialah menyediakan dress yang cantik dan sesuai untuk pelbagai event. Kalau sewa melalui pos ni susah, dah lama insta kami ni lingkup tau! 😂⁣ ⁣ ⁣ 👗Boleh disewa untuk pelbagai event, Bertunang, Photoshoot, Berkahwin pon boleh, walaupun musim pandemic, tidak menghalang untuk kita melawa di hari bahagia tau, mesti nak kenangan gambar yang cantik juga kan! 😘⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #sewadress #sewadressmalaysia #sewadressmurah #sayajualdresskahwin #sayajualdress #sewabajubollywood #sewabajukahwin #perkahwinanmelayu #muakelantan #muaselangor #muamelaka #muajohor #sayajualdressbridesmaidmurah #sewadresspengantin #pengantinmalaysia #dressbridesmaidmurah #sayajual #sewadresspengantin #bridalkelantan #sayajualbaju #sewadressevent #sewabajudinner #sewabajudinnermurah #dressrentalmalaysia #muakotakinabalu #bajuevent #bajueventmurah #dressrentalmalaysia #rentdressmalaysia.


0💬Normal

Dress Sewa kita masih onz ya, Walaupon xboleh event boleh sewa Utk Pertunangan atau Photoshoot 🤗😍 Boleh view catalogue di instagram @re_s.boutique ya 💋 nak dtg Butik sila Appointment ❤️ . . 🌷Re'S Boutique 📍No 30A Jalan Lapangan Suria,Medan Lapangan Suria 31350 Ipoh Perak 🕚 11AM-5PM 🚫 ISNIN CLOSED 📞 0134988589 . . #sewadressonline #sewadressmurah #sewadressprewed #sewadressdinner #sewadress #sewadressipoh #eveningdress #dressrentalmalaysia #sewadresskualalumpur #sewadressjohor #sewadresspenang #sewadresskedah


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango SLIDE LEFT utk lihat feedback2 cust sewa Julia Nude Net dress for dinner event ! Alhamdulillah semua nmpk happy je pakai baju from @purple_mango.co 😍Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 50 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit XS-L - siapa nk sewa whatsapp 016-236 2680 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango SLIDE LEFT utk lihat feedback2 cust sewa Julia Nude Net dress for dinner event ! Alhamdulillah semua nmpk happy je pakai baju from @purple_mango.co 😍Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 50 SAHAJA !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit XS-L - siapa nk sewa whatsapp 016-217 9133 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


0💬Normal

@princesswardrobe4u #rentalbypurplemango our pretty customer sewa Svarowski Princess Ballgown dress for dinner event 😍Cantik sgt, ! 😘😘🔥😁 Dye pun puas hati kita pun happy 💕😘❤️ tq dear share gmbr - dress yg awesome ni SEWA RM 250 with free accessories crown set and clutch taw !!!!! Haa murah sgt dh tu! Baju ni Free size fit S-XL - siapa nk sewa whatsapp 016-217 9133 sewa bole sewa by pos/ pick up kt butik ! . . Follow @princesswardrobe4u utk sewa dress . #baju #sewabaju #sewabajupengantin #sewabajumurah #dinnerdress #dinnerdressmurah #dinnerdressmalaysia #dinnerdresssewa #dinnerdressmurahmalaysia #sewabajudinner #sewabajukawin #eveningdress #eveningdressmalaysia #eveningdressmurah #eveningdresssewa #sewadressmurah #rentaldress #dressrentalmalaysia #bajusewadinner #bajusewa #bajudress #bajusewapengantin #sewadressdinner #dresssewamalaysia


1💬Normal

Next Page