#bajurayacantik2020

ABG KAKAK SERONOK RAYA NAMPAK 🤭 . Lemang ketupat dah berapa banyak makan tu? Ada yang dah mula naik 1kg, 2kg? . Cepat2 ambil teh kurus #KAKICANTIQTEAADVANCE , biar dia flush semua toksin, baru la mudah berat nak turun. Haa meh sis nk share sikit kelebihan kct advance ni 😘 • 🌻 Lost 2-5kg dgn 1 box saja. 🌻 Setiap pack ada 15 uncang teh utk penggunaan 15 hari 🌻 Set kurus mampu milik serendah RM35 🌻 Teh organik no side effect & no chemical. 🌻 Membakar lemak & menurunkan berat badan seawal 7 hari. 🌻 Mengawal selera makan. 🌻 Meningkatkan kadar metabolism badan. 🌻 Melawaskan sistem pencernaan & pembuangan toksin dlm badan. 🌻 Blh bantu utk merawat masalah kulit dari dlm 🌻 Dijamin halal JAKIM, lulus KKM, lulus lab test SIRIM dan selamat diminum utk lelaki & wanita . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

ADA KE YG MABUK RENDANG MCM MEOW NI RAYA2 NI? 🤣 . Lemang ketupat dah berapa banyak makan tu? Ada yang dah mula naik 1kg, 2kg? . Cepat2 ambil teh kurus #KAKICANTIQTEAADVANCE , biar dia flush semua toksin, baru la mudah berat nak turun. Haa meh sis nk share sikit kelebihan kct advance ni 😘 • 🌻 Lost 2-5kg dgn 1 box saja. 🌻 Setiap pack ada 15 uncang teh utk penggunaan 15 hari 🌻 Set kurus mampu milik serendah RM35 🌻 Teh organik no side effect & no chemical. 🌻 Membakar lemak & menurunkan berat badan seawal 7 hari. 🌻 Mengawal selera makan. 🌻 Meningkatkan kadar metabolism badan. 🌻 Melawaskan sistem pencernaan & pembuangan toksin dlm badan. 🌻 Blh bantu utk merawat masalah kulit dari dlm 🌻 Dijamin halal JAKIM, lulus KKM, lulus lab test SIRIM dan selamat diminum utk lelaki & wanita . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

ABG KAKAK SERONOK RAYA NAMPAK 🤭 . Lemang ketupat dah berapa banyak makan tu? Ada yang dah mula naik 1kg, 2kg? . Cepat2 ambil teh kurus #KAKICANTIQTEAADVANCE , biar dia flush semua toksin, baru la mudah berat nak turun. Haa meh sis nk share sikit kelebihan kct advance ni 😘 • 🌻 Lost 2-5kg dgn 1 box saja. 🌻 Setiap pack ada 15 uncang teh utk penggunaan 15 hari 🌻 Set kurus mampu milik serendah RM35 🌻 Teh organik no side effect & no chemical. 🌻 Membakar lemak & menurunkan berat badan seawal 7 hari. 🌻 Mengawal selera makan. 🌻 Meningkatkan kadar metabolism badan. 🌻 Melawaskan sistem pencernaan & pembuangan toksin dlm badan. 🌻 Blh bantu utk merawat masalah kulit dari dlm 🌻 Dijamin halal JAKIM, lulus KKM, lulus lab test SIRIM dan selamat diminum utk lelaki & wanita . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

PRODUK TERBUKTI BERKESAN SEMUA PAKAT BORONG #KLUBNALALEH UOLLS 😍 . Penangan kesan #klubnalaleh yg terlajak pantas ni customer sis jeera pakat borong repeat order byk2 set uolls! Siapa yg tak nak kurus pantas kan. Apa yg bagus kopi beras perang kita ni haaa meh baca ni 👇 . ✔ Kopi laku keras dijamin menjadi ✔ Tak perlu diet extreme or senaman berat ✔ Boleh makan nasi hari2 ✔ Tak perlu minum air detox herba ✔ Kesan positive blh nmpk seawal 3 hari ✔ Lost 2-5kg dgn 1 set saja ✔ Sebulan blh lost 2-20kg . FREEGIFTS MENARIK DISEDIAKAN. JOM GRAB SKRG SEMENTARA PROMO TGH ONZZZ❗ . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

PRODUK TERBUKTI BERKESAN SEMUA PAKAT BORONG #KLUBNALALEH UOLLS 😍 . Penangan kesan #klubnalaleh yg terlajak pantas ni customer sis jeera pakat borong repeat order byk2 set uolls! Siapa yg tak nak kurus pantas kan. Apa yg bagus kopi beras perang kita ni haaa meh baca ni 👇 . ✔ Kopi laku keras dijamin menjadi ✔ Tak perlu diet extreme or senaman berat ✔ Boleh makan nasi hari2 ✔ Tak perlu minum air detox herba ✔ Kesan positive blh nmpk seawal 3 hari ✔ Lost 2-5kg dgn 1 set saja ✔ Sebulan blh lost 2-20kg . FREEGIFTS MENARIK DISEDIAKAN. JOM GRAB SKRG SEMENTARA PROMO TGH ONZZZ❗ . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

PRODUK TERBUKTI BERKESAN SEMUA PAKAT BORONG #KLUBNALALEH UOLLS 😍 . Penangan kesan #klubnalaleh yg terlajak pantas ni customer sis jeera pakat borong repeat order byk2 set uolls! Siapa yg tak nak kurus pantas kan. Apa yg bagus kopi beras perang kita ni haaa meh baca ni 👇 . ✔ Kopi laku keras dijamin menjadi ✔ Tak perlu diet extreme or senaman berat ✔ Boleh makan nasi hari2 ✔ Tak perlu minum air detox herba ✔ Kesan positive blh nmpk seawal 3 hari ✔ Lost 2-5kg dgn 1 set saja ✔ Sebulan blh lost 2-20kg . FREEGIFTS MENARIK DISEDIAKAN. JOM GRAB SKRG SEMENTARA PROMO TGH ONZZZ❗ . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

Zahirah Exclusive in white! Bila pakai untuk tunang & nikah subhanallah meltingnyaa 🤤🤤 . Harga jangan bimbang nah bawah RM170 ja , so sis tunggu hampa dekat wasap jangan lambat.. abehh nanti padan muka😜 . . Nak order click link di bio . #brideseries #bridesmaids #rayaseries #rayacollection2020 #raya2020 #bajurayapalingcantik2020 #bajuraya2020 #bajurayacantik2020 #bajucantik2020 #bajutunang #bajunikah #bajuakadnikah #peplumbabydoll #peplumdoll #peplummalaysia #peplummurah #peplumkepukkepuk #peplumlawa #peplumcantik #fcagent #fatynncollectionsLebaran


0💬Normal

PRE ORDER DIBUKA ! PERCUMA BLACK EDITION LONGCHAMP BAG 🔥🔥🔥 . YES NAK BAGI FREE❗FREE❗FREE❗ . Special klubnalaleh raya sis jeera nak bagi percuma BLACK EDITION LONGCHAMP BAG + SHAKER pada 10 ORG TERAWAL yg book set #klubnalaleh ! . Stock sgt terhad pre order sudah dibuka meh cepat PM sis jeera segera utk dptkan promo hebat ni sblm sold out 😉 . 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10 SM / RM15 SS 🎁FREE BLACK EDITION LONGCHAMP BAG + SHAKER . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

PRE ORDER DIBUKA ! PERCUMA BLACK EDITION LONGCHAMP BAG 🔥🔥🔥 . YES NAK BAGI FREE❗FREE❗FREE❗ . Special klubnalaleh raya sis jeera nak bagi percuma BLACK EDITION LONGCHAMP BAG + SHAKER pada 10 ORG TERAWAL yg book set #klubnalaleh ! . Stock sgt terhad pre order sudah dibuka meh cepat PM sis jeera segera utk dptkan promo hebat ni sblm sold out 😉 . 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10 SM / RM15 SS 🎁FREE BLACK EDITION LONGCHAMP BAG + SHAKER . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

PRE ORDER DIBUKA ! PERCUMA BLACK EDITION LONGCHAMP BAG 🔥🔥🔥 . YES NAK BAGI FREE❗FREE❗FREE❗ . Special klubnalaleh raya sis jeera nak bagi percuma BLACK EDITION LONGCHAMP BAG + SHAKER pada 10 ORG TERAWAL yg book set #klubnalaleh ! . Stock sgt terhad pre order sudah dibuka meh cepat PM sis jeera segera utk dptkan promo hebat ni sblm sold out 😉 . 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10 SM / RM15 SS 🎁FREE BLACK EDITION LONGCHAMP BAG + SHAKER . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

PRE ORDER DIBUKA ! PERCUMA BLACK EDITION LONGCHAMP BAG 🔥🔥🔥 . YES NAK BAGI FREE❗FREE❗FREE❗ . Special klubnalaleh raya sis jeera nak bagi percuma BLACK EDITION LONGCHAMP BAG + SHAKER pada 10 ORG TERAWAL yg book set #klubnalaleh ! . Stock sgt terhad pre order sudah dibuka meh cepat PM sis jeera segera utk dptkan promo hebat ni sblm sold out 😉 . 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10 SM / RM15 SS 🎁FREE BLACK EDITION LONGCHAMP BAG + SHAKER . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

Guni baru je mula buka...Ni corak baru dari butik Anggun Cotton ‼️‼️ . Ada mini moden & riau Harga masih promosi lg🤩.. . Blh tunggu ya sahabat sekalian.. rabu insyallah release.. . XS - 3XL ~RM50 Pluss saiz 4XL - 10XL ~RM60 . Ni cuci mata dulu ya.. . Dapatkan baju cotton pelbagai corak daripada kami💜 . 💜Nak order klik link pada bio . #angguncotton #angguncotton2020 #bajuraya2020 #bajurayacotton2020 #kurungraya2020 #setsedondonibuanak #setsedondoncotton #setsedondonkeluarga #setsedondon2020 #bajucottonmurah #bajucikgucikgu #bajupejabat #bajubridemaids #salelockdown #sale2020 #bajurayacantik2020 #bajurayacantikdidunia #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia


1💬Normal

LOST 2-5KG WAKTU RAYA DGN MODAL SERENDAH RM39 DIJAMIN ORIGINAL HQ 💯 . Jangan was-was utk mencuba, kopi kurus #klubnalaleh adalah produk yg: . 🍀 Lulus KKM dibawah pengkelasan makanan (lbh kpd supplements minuman kesihatan & detox bukan sejenis ubat) 🍀 Disahkan HALAL oleh JAKIM 🍀 Dikilangkan di kilang yg bertaraf GMP (terbukti berkualiti & bersih mengikut piawaian yg ditetapkan) 🍀 Dijamin selamat digunakan TANPA BAHAN KIMIA @ TANPA KESAN SAMPINGAN (drpd bahan semulajadi & organik) 🍀 Produk Muslim & Tempatan . KEISTIMEWAAN #Klubnalaleh : . 👑 Kesan KETARA seawal 15 hari (perut kempis) 👑 Membantu mengurangkan selera makan 👑 Membantu menyekat pertambahan berat badan 👑 Membaiki sistem pengahadaman 👑 Membakar lemak tepu dengan pantas secara semulajadi 👑 Tiada kesan sampingan yang memudaratkan kesihatan anda 👑 Menghalang pembentukan lemak berlebihan 👑 Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak tepu 👑 Membuang toksin dalam badan 👑 Tanpa perlu senaman berat . Nak cantik nak slim, jangan bertangguh-tangguh. Join misi kurus sis jeera skrg! Bangkit dari kemurungan, cari keyakinan diri. . Jom minum, jom kurus ! 😘 . Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS *FREEGIFTS PERCUMA DISEDIAKAN* . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

SIS JEERA PENCINTA #KLUBNALALEH Pernah struggle dgn masalah berat badan & lemak berlebihan 🔥 . Kini selepas detox dh berjaya tampil cantik, slim, kulit flawless dan bergaya 🥰 EXTRA MUDA & JELITA❗ . Siapa nk kurus, muda jelita bertenaga setiap hari waktu raya ni❓Siapa nk merasa body size S❓ . Jom join squad burn lemak dgn sis jeera segera sblm terlambat 😉 . Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS *FREEGIFTS PERCUMA DISEDIAKAN* . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

LOST 2-5KG WAKTU RAYA DGN MODAL SERENDAH RM39 DIJAMIN ORIGINAL HQ 💯 . Jangan was-was utk mencuba, kopi kurus #klubnalaleh adalah produk yg: . 🍀 Lulus KKM dibawah pengkelasan makanan (lbh kpd supplements minuman kesihatan & detox bukan sejenis ubat) 🍀 Disahkan HALAL oleh JAKIM 🍀 Dikilangkan di kilang yg bertaraf GMP (terbukti berkualiti & bersih mengikut piawaian yg ditetapkan) 🍀 Dijamin selamat digunakan TANPA BAHAN KIMIA @ TANPA KESAN SAMPINGAN (drpd bahan semulajadi & organik) 🍀 Produk Muslim & Tempatan . KEISTIMEWAAN #Klubnalaleh : . 👑 Kesan KETARA seawal 15 hari (perut kempis) 👑 Membantu mengurangkan selera makan 👑 Membantu menyekat pertambahan berat badan 👑 Membaiki sistem pengahadaman 👑 Membakar lemak tepu dengan pantas secara semulajadi 👑 Tiada kesan sampingan yang memudaratkan kesihatan anda 👑 Menghalang pembentukan lemak berlebihan 👑 Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak tepu 👑 Membuang toksin dalam badan 👑 Tanpa perlu senaman berat . Nak cantik nak slim, jangan bertangguh-tangguh. Join misi kurus sis jeera skrg! Bangkit dari kemurungan, cari keyakinan diri. . Jom minum, jom kurus ! 😘 . Harga : RM78/1 set Postage : RM10 SM / RM15 SS *FREEGIFTS PERCUMA DISEDIAKAN* . 📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860


1💬Normal

ANGGUN EXC KURUNG Harga Dewasa RM120 SEM / RM125 SS Harga Kids RM85 SEM / RM90 SS . --------------------------------------- . MATERIAL: FLOWY CHIFFON WITH FULL LINING Detail utk dewasa :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷Zip Bahagian lengan 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷2 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart Detail for Kids :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷4 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart . 📌 warna mungkin brubah sedikit atas faktor pncahayaan 0.5-1% (no edit) 📌Ready Stok (Postage 1-3 hari bekerja) . #kurungmodern #kurungmodernlabuh #kurungmoderncantik #kurungmodernmurah #bajukurungmurah #kurungmurah #kurungmuslimah #kurungcantik #kurungcorak #kurungmalaysia #bridesmaids #rayaseries #brideseries #bridesmaids #rayacollection2020 #raya2020 #bajurayacantik2020 #bajucantik2020 #bajurayalawa #bajurayaterkini #syawal2020 #lebaran2020 #ootdmuslimah #ootdraya #bajurayamurah


0💬Normal

ANGGUN EXC KURUNG Harga Dewasa RM120 SEM / RM125 SS Harga Kids RM85 SEM / RM90 SS . --------------------------------------- . MATERIAL: FLOWY CHIFFON WITH FULL LINING Detail utk dewasa :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷Zip Bahagian lengan 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷2 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart Detail for Kids :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷4 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart . 📌 warna mungkin brubah sedikit atas faktor pncahayaan 0.5-1% (no edit) 📌Ready Stok (Postage 1-3 hari bekerja) . #kurungmodern #kurungmodernlabuh #kurungmoderncantik #kurungmodernmurah #bajukurungmurah #kurungmurah #kurungmuslimah #kurungcantik #kurungcorak #kurungmalaysia #bridesmaids #rayaseries #brideseries #bridesmaids #rayacollection2020 #raya2020 #bajurayacantik2020 #bajucantik2020 #bajurayalawa #bajurayaterkini #syawal2020 #lebaran2020 #ootdmuslimah #ootdraya #bajurayamurah


0💬Normal

ANGGUN EXC KURUNG Harga Dewasa RM120 SEM / RM125 SS Harga Kids RM85 SEM / RM90 SS . --------------------------------------- . MATERIAL: FLOWY CHIFFON WITH FULL LINING Detail utk dewasa :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷Zip Bahagian lengan 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷2 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart Detail for Kids :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷4 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart . 📌 warna mungkin brubah sedikit atas faktor pncahayaan 0.5-1% (no edit) 📌Ready Stok (Postage 1-3 hari bekerja) . #kurungmodern #kurungmodernlabuh #kurungmoderncantik #kurungmodernmurah #bajukurungmurah #kurungmurah #kurungmuslimah #kurungcantik #kurungcorak #kurungmalaysia #bridesmaids #rayaseries #brideseries #bridesmaids #rayacollection2020 #raya2020 #bajurayacantik2020 #bajucantik2020 #bajurayalawa #bajurayaterkini #syawal2020 #lebaran2020 #ootdmuslimah #ootdraya #bajurayamurah


0💬Normal

ANGGUN EXC KURUNG Harga Dewasa RM120 SEM / RM125 SS Harga Kids RM85 SEM / RM90 SS . --------------------------------------- . MATERIAL: FLOWY CHIFFON WITH FULL LINING Detail utk dewasa :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷Zip Bahagian lengan 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷2 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart Detail for Kids :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷4 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart . 📌 warna mungkin brubah sedikit atas faktor pncahayaan 0.5-1% (no edit) 📌Ready Stok (Postage 1-3 hari bekerja) . #kurungmodern #kurungmodernlabuh #kurungmoderncantik #kurungmodernmurah #bajukurungmurah #kurungmurah #kurungmuslimah #kurungcantik #kurungcorak #kurungmalaysia #bridesmaids #rayaseries #brideseries #bridesmaids #rayacollection2020 #raya2020 #bajurayacantik2020 #bajucantik2020 #bajurayalawa #bajurayaterkini #syawal2020 #lebaran2020 #ootdmuslimah #ootdraya #bajurayamurah


2💬Normal

ANGGUN EXC KURUNG Harga Dewasa RM120 SEM / RM125 SS Harga Kids RM85 SEM / RM90 SS . --------------------------------------- . MATERIAL: FLOWY CHIFFON WITH FULL LINING Detail utk dewasa :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷Zip Bahagian lengan 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷2 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart Detail for Kids :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷4 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart . 📌 warna mungkin brubah sedikit atas faktor pncahayaan 0.5-1% (no edit) 📌Ready Stok (Postage 1-3 hari bekerja) . #kurungmodern #kurungmodernlabuh #kurungmoderncantik #kurungmodernmurah #bajukurungmurah #kurungmurah #kurungmuslimah #kurungcantik #kurungcorak #kurungmalaysia #bridesmaids #rayaseries #brideseries #bridesmaids #rayacollection2020 #raya2020 #bajurayacantik2020 #bajucantik2020 #bajurayalawa #bajurayaterkini #syawal2020 #lebaran2020 #ootdmuslimah #ootdraya #bajurayamurah


1💬Normal

ANGGUN EXC KURUNG Harga Dewasa RM120 SEM / RM125 SS Harga Kids RM85 SEM / RM90 SS . --------------------------------------- . MATERIAL: FLOWY CHIFFON WITH FULL LINING Detail utk dewasa :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷Zip Bahagian lengan 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷2 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart Detail for Kids :- 🌷Zip Bahagian belakang 🌷pinggang kain full getah 🌷5 pilihan warna 🌷4 plihan saiz 🌷skirt potong payung 🌷horsehair braid keliling skirt 🌷size refer sizing chart . 📌 warna mungkin brubah sedikit atas faktor pncahayaan 0.5-1% (no edit) 📌Ready Stok (Postage 1-3 hari bekerja) . #kurungmodern #kurungmodernlabuh #kurungmoderncantik #kurungmodernmurah #bajukurungmurah #kurungmurah #kurungmuslimah #kurungcantik #kurungcorak #kurungmalaysia #bridesmaids #rayaseries #brideseries #bridesmaids #rayacollection2020 #raya2020 #bajurayacantik2020 #bajucantik2020 #bajurayalawa #bajurayaterkini #syawal2020 #lebaran2020 #ootdmuslimah #ootdraya #bajurayamurah


0💬Normal

Next Page