#bajunikah

[ PEPLUM FATIMA ] . 📍Material baju lace & lining chiffon 📍Material kain silk sakura & net 📍Ready stok 📍Saiz 36 - 48 . ———————[ WARNA ]——————— ▫️Baby blue ▫️Dusty pink ▫️Mocha ▫️Navy blue ▫️Cream . ———————[ CIRI² ]——————— ✨ Design peplum + kebaya ✨ Perincian lace bunga ✨ Cutting kain duyung ✨ Tak jarang & panas ✨ Kain mudah iron ✨ Zip di belakang & lengan . ———————[ HARGA ]————––— . 💋Size 36 - 48 : RM210 . . FREE POSTAGE SM/SS 🚚💨💨💨 . Berminat ? Whatsapp Yana www.wasap.my/60175081709/yana'scloset atau klik link di bio @yanacloset_co . . #peplum#peplumlace#bajutunang#bajunikah#bajurayalace#bajuraya2020#bajulace#kurunglace#setcoupleraya#bajurayasetcouple#bajutunangsimple#bajutunangmurah#setnikahmurah#bajunikahmurah#bazarpaknil #bajukurungcream #kurunglacecream #peplumcrepe #bajurayacream #bajumelayucream #bajutunangcream #yanacloset_cocream


0💬Normal

Comelnya design #LVMadura untuk budak pon ada wehh 🌹 boleh lah sedondon dengan ibu tahun ni. Colour maroon ni antara yang hot selling tau . Depo serendah RM30 je seriouslahhh???! SHOP NOW!! Most of the items are below RM200 sahaja if you pre-book now! Promo price Madura kids RM109 NP RM139✨ . Kain tak keras dan tak tebal. Kain ni ringan, sangat selesa dan sejuk bila dipakai. Baju ni yang bestnya, lepas raya pon boleh pakai tau 🔥🔥🔥 . Design ni sangat2 exclusive sedang elok untuk semua occasion 😍♥ Siapa #teammaroon tahun ni? Boleh lah try baju ni comel tau #LVMadura#rayacarakita#losraveldaraya2020#bajuraya#ootdraya#bajutunang#malaysia#fashionstyle#stylish#bajukurungmoden#riangriaraya#bajukurungraya#bajurayasedondon#ootd#VSCO#annualdinner#bajunikah#bajuconvomurah#bajuconvo#annualdinner#bridemaids#girls#nature#authorisedagentlosravelda#bajukurungbudak


0💬Normal

⭐SEDONDON IBU ANAK READY STOCK ⭐ . Colour : Navy Blue Dewasa : S/M & L/XL Kids : 5-6Y . 💕Exclusive Roselle Kurung | Sedondon Ibu Anak💕 Material : Customade Roses Lace + Como Crepe Detail Dewasa:- 🌻Zip Bahagian belakang 🌻Zip Bahagian lengan 🌻pinggang kain full getah 🌻5 pilihan warna 🌻2 pilihan saiz 🌻skirt kembang payung 🌻horsehair braid bah.bawah kain 🌻size refer sizing chart 🌻puff sleeve patern 🌻Padding Bahu 🌻baju ada belah di bah. belakang Detail Kids:- 🌻Zip Bahagian belakang 🌻pinggang kain full getah 🌻5 pilihan warna 🌻4 pilihan saiz 🌻skirt kembang payung 🌻horsehair braid bah.bawah kain 🌻puff sleeve patern 🌻baju ada belah di bah. belakang warna mungkin brubah sedikit atas faktor pncahayaan 0.5-1% (no edit) . 📌Item Ready Stock "Good sold are not returnable/refundable" . Untuk order & pertanyaan sila tekan link di bio 📌 Whatsapp 0172382003 . #bajukurung #selangor #kualalumpur #rosellekurung #batikkebaya #neelofa #kelantan #melaka #johor #bajukenduri #bajurayaterkini #bajupengapit #bajukurungmurah #dressnikah #dresstunang #cikgucikgi #bajubridesmaid #bajuraya2020 #kebayamoden #bajukebaya #bajumurah #bajunikah #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #koleksiraya2020 #bajumuslimah #setibuanak #bajukurungkanakkanak #sedondonibuanak


0💬Normal

PRE-ORDER BATCH 1 OPEN NOW! . Colour ni paling cantik guys 😍 Sis sendiri fall in love dengan design ni 🌹 . Pre-order Latefa NOW! With minimum depo serendah RM30 je guys. Serious lah??! Ye serious sis tak main2 okay ♥ Btw, tengah2 tu ada zip tau. Untuk breast feeding mummy sangat2 practical . Korang yang still tak tahu nak beli baju raya apa tahun ni boleh lah usha2 collection #losraveldaraya2020 ni 🔥🔥🔥 . Confirm korang akan "tershopping" satu baju dari Losravelda ni hehehe 😜 . Harga tgh promo tau RM199 sahaja NP RM229 banyak korang save tu nak depo dulu pon boleh baju dah ready stock boleh bayar balance ✨ #LVlatefa#rayacarakita#losraveldaraya2020#bajuraya#ootdraya#bajutunang#malaysia#fashionstyle#stylish#bajukurungmoden#riangriaraya#bajukurungraya#bajurayasedondon#ootd#VSCO#annualdinner#bajunikah#bajuconvomurah#bajuconvo#annualdinner#bridemaids#girls#nature#authorisedagentlosravelda#bajukurungbudak


0💬Normal

SALE SALE SALE 📣 . Hai korang, dira nak share dengan korang pasal Dentelle Dress yang cantik vavavom sangat ni 😍. Harga sale dress ni RM399 sahaja. Jimat Rm100 🤗 . Dress tu full lace dress tau. Cantik sangat kalau pakai masa nikah/sanding. Untuk dinner pun cantik 😍♥️ . Tapi dress ni sangat limited ye. Kalau nak order, baik order cepat. Lepas ni dress ni dah tak restock 😭. Details dress dekat bawah ye 🤗 . 💖Harga Normal: Rm499 💖Harga Promo: RM399 . 🌸Ada 8 pilihan warna 🌸Saiz XS-9XL 🌸Boleh request labuh dress sesuai ketinggian 🌸Dress adalah PREORDER . DM atau whatsapp dira untuk apa apa pertanyaan tau 😘 . #qamraa  #qamraalovers #dresstunang #dresscantik #dress #jubahsimple #jubahlawa #jubahmurahmalaysia #weddingdress #jubahbasic #bajutunang #basicjubahmurah #bajukurungmalaysia #basicjubah #bajupengantin  #bajunikah #dresscantik #simpledress #dresslawa #dressmuslimah #freepostage #bajusanding #uqashasenrose #dressmalaysia #sayajual #sayajualmalaysia #bajupengantin  #bajunikah #setnikah #setcouple


0💬Normal

SALE SALE SALE 📣 . Hai korang, dira nak share dengan korang pasal Dentelle Dress yang cantik vavavom sangat ni 😍. Harga sale dress ni RM399 sahaja. Jimat Rm100 🤗 . Dress tu full lace dress tau. Cantik sangat kalau pakai masa nikah/sanding. Untuk dinner pun cantik 😍♥️ . Tapi dress ni sangat limited ye. Kalau nak order, baik order cepat. Lepas ni dress ni dah tak restock 😭. Details dress dekat bawah ye 🤗 . 💖Harga Normal: Rm499 💖Harga Promo: RM399 . 🌸Ada 8 pilihan warna 🌸Saiz XS-9XL 🌸Boleh request labuh dress sesuai ketinggian 🌸Dress adalah PREORDER . DM atau whatsapp dira untuk apa apa pertanyaan tau 😘 . #qamraa  #qamraalovers #dresstunang #dresscantik #dress #jubahsimple #jubahlawa #jubahmurahmalaysia #weddingdress #jubahbasic #bajutunang #basicjubahmurah #bajukurungmalaysia #basicjubah #bajupengantin  #bajunikah #dresscantik #simpledress #dresslawa #dressmuslimah #freepostage #bajusanding #uqashasenrose #dressmalaysia #sayajual #sayajualmalaysia #bajupengantin  #bajunikah #setnikah #setcouple


0💬Normal

Jubah Lubna RM 89 only, cantik cute simple 😍 . Available in 30 colors . Whatsapp 0134581726 ⬇️ Whatsapp 0192393916 ⬇️ . Ataupun klik link dekat bio ig. #sayajual #sayajualdress #sayajualdressplain #sayajualdresschiffon #dress #dresschiffon #sayajualdresscantik #sayajualjubah #sayajualjubahcantik #bajukahwin #bajutunang #bajubridesmaids #bajukonvo #jubahcantik #jubahmuslimah #bajunikah #jubahnikah #jubahmampumilik #bajumampumilik


0💬Normal

BAJU MELAYU IMPERIAL Memang kacak bergaya BAJU MALAYU ELRAH ni ,memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan ,dengan cutting yang slim fit membuatkan korang bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang , Terdapat juga butang dan pin exclusive yg dibuat khas utk anda semua. haaa raya dah nak dekat ni ,jom cepat cepat grab !! stock limited!! . 😎MATERIAL : TEXTURED ITALIAN CREPE 😎BUTANG : HEXAGON 😎POKET : 3 😎SAIZ : XXS,S,M,L,XL&XXL 😎PRICE : RM169 . 🌹FREE BUTANG LOGO ELRAH 🌹FREE PIN ELRAH 🌹FREE HANDKERCHIEF 🌹FREE BOX EXCLUSIVE . Whatsapp fay for more details 017-7931914/link di bio . #bajumelayuraya2020 #pakaianraya202 #bajumelayu #kuta #jubah #konsgirezekibersamaiddinPR2020 #teamelrahxiddinramli #teamelrahxiddinramliB1 #teamdzraya2020 #meletop #bajurayaterkini #bajurayaslimfit #bajumelayu2020 #bajunikah #bajutunang #bajukhawin #stayathome #pkp #covid19 #breakthechain


0💬Normal

BAJU MELAYU MJESTIC KUCING DARI AO CAT ISLAND DAH REALESE GUYS ! . Tahun ni kita ada 24 warna , memang senang kalau nk matching dgn pasangan or dengan family ! cutting memang cun, slim fit ukuran lelaki Malaysia . Item semua ready stock, place order and kita post terus. Tak perlu pre order, beli awal elak kehabisan size dikemudian hari. 😁 Scroll album ni sampai habis, warna yang cantik2 semua kat hujung2 . . . Produk Mesra Wudhu ( Ada Zip di kedua belah tangan ) Ada Zip di sisi badan supaya mudah dipakai & dibuka 💪🏻 . Dan yang paling best untuk tahun ni ! . BELI 1 PERCUMA 7!!! . 🎁PACKAGE INCLUDING🎁 : 1️) Baju n Seluar 2️) Golden Rose Pin (WHITE/RED/maroon) 4️) Mjestic Treasure Box 5️) Mjestic GOLDEN Cat Button x 5 6️) Magical Cat Money Packet x 5 7 ) Sampin Biasa . Memang lengkap, takdelah kosong je Baju Melayu tu nanti. Tinggal beli songkok je hehe . Jom buat tempahan awal dgn kami, jngn beli last minit takut jadi macam tahun lps byk size dan warna telah sold out dlm masa 1 minggu. . Meh whatsapp #cikbam terus. Free gift limited ye, siapa cepat dia dapat . Seekor kucing periang akan bantu tuan puan #kurta #kurtamoden #kurta2020 #kurtaraya #topimerah #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #sayajualslimfit #raya2020 #rayaserayarayanya #bajumelayuhandsome #sayajualonline #bajumelayuviral #bajunikah #bajukawin #dulangboys #bajuraya2020 #bazarpaknil #maluapabosku #songketmurah #kurtabatik #y15zr #ysuku #rxz #nvx #stylo


0💬Normal

BAJU MELAYU MJESTIC KUCING DARI AO CAT ISLAND DAH REALESE GUYS ! . Tahun ni kita ada 24 warna , memang senang kalau nk matching dgn pasangan or dengan family ! cutting memang cun, slim fit ukuran lelaki Malaysia . Item semua ready stock, place order and kita post terus. Tak perlu pre order, beli awal elak kehabisan size dikemudian hari. 😁 Scroll album ni sampai habis, warna yang cantik2 semua kat hujung2 . . . Produk Mesra Wudhu ( Ada Zip di kedua belah tangan ) Ada Zip di sisi badan supaya mudah dipakai & dibuka 💪🏻 . Dan yang paling best untuk tahun ni ! . BELI 1 PERCUMA 7!!! . 🎁PACKAGE INCLUDING🎁 : 1️) Baju n Seluar 2️) Golden Rose Pin (WHITE/RED/maroon) 4️) Mjestic Treasure Box 5️) Mjestic GOLDEN Cat Button x 5 6️) Magical Cat Money Packet x 5 7 ) Sampin Biasa . Memang lengkap, takdelah kosong je Baju Melayu tu nanti. Tinggal beli songkok je hehe . Jom buat tempahan awal dgn kami, jngn beli last minit takut jadi macam tahun lps byk size dan warna telah sold out dlm masa 1 minggu. . Meh whatsapp #cikbam terus. Free gift limited ye, siapa cepat dia dapat . Seekor kucing periang akan bantu tuan puan #kurta #kurtamoden #kurta2020 #kurtaraya #topimerah #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #sayajualslimfit #raya2020 #rayaserayarayanya #bajumelayuhandsome #sayajualonline #bajumelayuviral #bajunikah #bajukawin #dulangboys #bajuraya2020 #bazarpaknil #maluapabosku #songketmurah #kurtabatik #y15zr #ysuku #rxz #nvx #stylo


0💬Normal

BAJU MELAYU MJESTIC KUCING DARI AO CAT ISLAND DAH REALESE GUYS ! . Tahun ni kita ada 24 warna , memang senang kalau nk matching dgn pasangan or dengan family ! cutting memang cun, slim fit ukuran lelaki Malaysia . Item semua ready stock, place order and kita post terus. Tak perlu pre order, beli awal elak kehabisan size dikemudian hari. 😁 Scroll album ni sampai habis, warna yang cantik2 semua kat hujung2 . . . Produk Mesra Wudhu ( Ada Zip di kedua belah tangan ) Ada Zip di sisi badan supaya mudah dipakai & dibuka 💪🏻 . Dan yang paling best untuk tahun ni ! . BELI 1 PERCUMA 7!!! . 🎁PACKAGE INCLUDING🎁 : 1️) Baju n Seluar 2️) Golden Rose Pin (WHITE/RED/maroon) 4️) Mjestic Treasure Box 5️) Mjestic GOLDEN Cat Button x 5 6️) Magical Cat Money Packet x 5 7 ) Sampin Biasa . Memang lengkap, takdelah kosong je Baju Melayu tu nanti. Tinggal beli songkok je hehe . Jom buat tempahan awal dgn kami, jngn beli last minit takut jadi macam tahun lps byk size dan warna telah sold out dlm masa 1 minggu. . Meh whatsapp #cikbam terus. Free gift limited ye, siapa cepat dia dapat . Seekor kucing periang akan bantu tuan puan #kurta #kurtamoden #kurta2020 #kurtaraya #topimerah #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #sayajualslimfit #raya2020 #rayaserayarayanya #bajumelayuhandsome #sayajualonline #bajumelayuviral #bajunikah #bajukawin #dulangboys #bajuraya2020 #bazarpaknil #maluapabosku #songketmurah #kurtabatik #y15zr #ysuku #rxz #nvx #stylo


0💬Normal

⭐SEDONDON IBU ANAK READY STOCK ⭐ . Colour : Maroon Dewasa : S/M & L/XL Kids : 5-6/7-8Y . 💕Exclusive Roselle Kurung | Sedondon Ibu Anak💕 Material : Customade Roses Lace + Como Crepe Detail Dewasa:- 🌻Zip Bahagian belakang 🌻Zip Bahagian lengan 🌻pinggang kain full getah 🌻5 pilihan warna 🌻2 pilihan saiz 🌻skirt kembang payung 🌻horsehair braid bah.bawah kain 🌻size refer sizing chart 🌻puff sleeve patern 🌻Padding Bahu 🌻baju ada belah di bah. belakang Detail Kids:- 🌻Zip Bahagian belakang 🌻pinggang kain full getah 🌻5 pilihan warna 🌻4 pilihan saiz 🌻skirt kembang payung 🌻horsehair braid bah.bawah kain 🌻puff sleeve patern 🌻baju ada belah di bah. belakang warna mungkin brubah sedikit atas faktor pncahayaan 0.5-1% (no edit) . 📌Item Ready Stock "Good sold are not returnable/refundable" . Untuk order & pertanyaan sila tekan link di bio 📌 Whatsapp 0172382003 . #bajukurung #selangor #kualalumpur #rosellekurung #batikkebaya #neelofa #kelantan #melaka #johor #bajukenduri #malaysia #bajupengapit #bajukurungmurah #dressnikah #dresstunang #cikgucikgi #bajubridesmaid #bajuraya2020 #kebayamoden #bajukebaya #bajumurah #bajunikah #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #koleksiraya2020 #bajumuslimah #setibuanak #bajukurungkanakkanak #sedondonibuanak


0💬Normal

🌸KURUNG PAHANG WARDA🌸 🌹 Kualiti jahitan yg terbaik & kemas 🌹 pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang 🌹cutting Kurung Pahang 🌹✅ mudah digosok dan dihiasi prada gold 🌹✅ sejuk & selesa dipakai 🌹✅material SB LINE dan kain x jarang 🌹✅Tahan lasak & tak mudah luntur 🌹Kain susun tepi memberikan efect slim 🌹✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌹✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawan💗 🌹✅ Saiz S hingga XXL HARGA : Rm115sm Rm125ss free pos 📌 Proses order 2-3 hari bekerja SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING 📌 Brminat : screenshot gmbr & send 👇 WhatsApp 👉 www.wasap.my/60178861744 Jmput like & follow my page 👇 https://www.facebook.com/bajucantiklawa/ Trima ksih 😊 #kurungpahangwarda #dudukrumah #lockdown #perintahkawalanpergerakan #koleksilebaran2020 #bajumelayutelukbelanga #bajumelayuslimfit #bajuraya2020 #kurungmoden #bajunikah #muslimahblouse #bajutunang #kurungqueenviral #bajukurungplussize #bajumurahcotton #koleksibajukurung #bmf #bmfproducts #bazaarpaknil #bajubridemaidsmurah #koleksiglamraya2020 #plussizefashion #sedondonibudananak #sedondonanakayah #sedondonibudananakcantik #sedondonraya #sedondonfamily #rayasedondon #koleksiraya2020 #kitabaikramaisayang


0💬Normal

CLEARANCE SALE‼️#lelongbyenayraa ZETTY #zettybyenayraa . PRICE : RM70 SM / RM75 SS INCLUDE POSTAGE . 🌺 Material : Moss crepe with lace 🌺 hidden zip behind & sleve . Measurement : 🔴 Tag FREE SIZE Bahu 15” Dada 38” Lengan 22” Labuh baju 27” . Skirt Pinggang 26-36” Pinggul 38” Labuh kain 41” . 🔴 Tag LXL Bahu 16” Dada 41” Lengan 22” Labuh baju  27” . Skirt Pinggang 30-40” Pinggul 42” Labuh kain 41” . -------------------- ✅Semua item adalah 💯 stok baru ❌Strictly no checking, no refund, no exchange ✅Jika nak QC semula, boleh add RM20/sepasang -------------------- . 🌷WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN & LENSA KAMERA . ____________ CUSTOMER FEEDBACK 👉🏻 @feedback.eqeenours ____________ CARA ORDER: 1. BACA DETAIL (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 2. SCREENSHOT GAMBAR 3. WHATSAPP 0187667739 OR KLIK LINK DI BIO 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ ____________ . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern  #kurungfesyen #kurungcantik #bajubridemaids #kurungmini #bajubridesmaid  #bajubridesmaidmura #kurungcantikmurah  #kurungmoden #kurunglace #bajukurunglace #kurunglacemurah #bajuraya #bajurayamurah #bajukurungmoden #bajunikah #bajutunang #kurungnikah #kurungtunang #bajukurungmurah #kurungsale #kurunglelong #bajukurungsale


0💬Normal

CLEARANCE SALE‼️#lelongbyenayraa ZETTY #zettybyenayraa . PRICE : RM70 SM / RM75 SS INCLUDE POSTAGE . 🌺 Material : Moss crepe with lace 🌺 hidden zip behind & sleve . Measurement : 🔴 Tag FREE SIZE Bahu 15” Dada 38” Lengan 22” Labuh baju 27” . Skirt Pinggang 26-36” Pinggul 38” Labuh kain 41” . 🔴 Tag LXL Bahu 16” Dada 41” Lengan 22” Labuh baju  27” . Skirt Pinggang 30-40” Pinggul 42” Labuh kain 41” . -------------------- ✅Semua item adalah 💯 stok baru ❌Strictly no checking, no refund, no exchange ✅Jika nak QC semula, boleh add RM20/sepasang -------------------- . 🌷WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN & LENSA KAMERA . ____________ CUSTOMER FEEDBACK 👉🏻 @feedback.eqeenours ____________ CARA ORDER: 1. BACA DETAIL (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 2. SCREENSHOT GAMBAR 3. WHATSAPP 0187667739 OR KLIK LINK DI BIO 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ ____________ . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern  #kurungfesyen #kurungcantik #bajubridemaids #kurungmini #bajubridesmaid  #bajubridesmaidmura #kurungcantikmurah  #kurungmoden #kurunglace #bajukurunglace #kurunglacemurah #bajuraya #bajurayamurah #bajukurungmoden #bajunikah #bajutunang #kurungnikah #kurungtunang #bajukurungmurah #kurungsale #kurunglelong #bajukurungsale


0💬Normal

CLEARANCE SALE‼️#lelongbyenayraa ZETTY #zettybyenayraa . PRICE : RM70 SM / RM75 SS INCLUDE POSTAGE . 🌺 Material : Moss crepe with lace 🌺 hidden zip behind & sleve . Measurement : 🔴 Tag FREE SIZE Bahu 15” Dada 38” Lengan 22” Labuh baju 27” . Skirt Pinggang 26-36” Pinggul 38” Labuh kain 41” . 🔴 Tag LXL Bahu 16” Dada 41” Lengan 22” Labuh baju  27” . Skirt Pinggang 30-40” Pinggul 42” Labuh kain 41” . -------------------- ✅Semua item adalah 💯 stok baru ❌Strictly no checking, no refund, no exchange ✅Jika nak QC semula, boleh add RM20/sepasang -------------------- . 🌷WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN & LENSA KAMERA . ____________ CUSTOMER FEEDBACK 👉🏻 @feedback.eqeenours ____________ CARA ORDER: 1. BACA DETAIL (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 2. SCREENSHOT GAMBAR 3. WHATSAPP 0187667739 OR KLIK LINK DI BIO 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ ____________ . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern  #kurungfesyen #kurungcantik #bajubridemaids #kurungmini #bajubridesmaid  #bajubridesmaidmura #kurungcantikmurah  #kurungmoden #kurunglace #bajukurunglace #kurunglacemurah #bajuraya #bajurayamurah #bajukurungmoden #bajunikah #bajutunang #kurungnikah #kurungtunang #bajukurungmurah #kurungsale #kurunglelong #bajukurungsale


0💬Normal

🌸KURUNG PAHANG WARDA🌸 🌹 Kualiti jahitan yg terbaik & kemas 🌹 pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang 🌹cutting Kurung Pahang 🌹✅ mudah digosok dan dihiasi prada gold 🌹✅ sejuk & selesa dipakai 🌹✅material SB LINE dan kain x jarang 🌹✅Tahan lasak & tak mudah luntur 🌹Kain susun tepi memberikan efect slim 🌹✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌹✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawan💗 🌹✅ Saiz S hingga XXL HARGA : Rm115sm Rm125ss free pos 📌 Proses order 2-3 hari bekerja SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING 📌 Brminat : screenshot gmbr & send 👇 WhatsApp 👉 www.wasap.my/60178861744 Jmput like & follow my page 👇 https://www.facebook.com/bajucantiklawa/ Trima ksih 😊 #kurungpahangwarda #dudukrumah #lockdown #perintahkawalanpergerakan #koleksilebaran2020 #bajumelayutelukbelanga #bajumelayuslimfit #bajuraya2020 #kurungmoden #bajunikah #muslimahblouse #bajutunang #kurungqueenviral #bajukurungplussize #bajumurahcotton #koleksibajukurung #bmf #bmfproducts #bazaarpaknil #bajubridemaidsmurah #koleksiglamraya2020 #plussizefashion #sedondonibudananak #sedondonanakayah #sedondonibudananakcantik #sedondonraya #sedondonfamily #rayasedondon #koleksiraya2020 #kitabaikramaisayang


0💬Normal

CLEARANCE SALE‼️#lelongbyenayraa ZETTY #zettybyenayraa . PRICE : RM70 SM / RM75 SS INCLUDE POSTAGE . 🌺 Material : Moss crepe with lace 🌺 hidden zip behind & sleve . Measurement : 🔴 Tag FREE SIZE Bahu 15” Dada 38” Lengan 22” Labuh baju 27” . Skirt Pinggang 26-36” Pinggul 38” Labuh kain 41” . 🔴 Tag LXL Bahu 16” Dada 41” Lengan 22” Labuh baju  27” . Skirt Pinggang 30-40” Pinggul 42” Labuh kain 41” . -------------------- ✅Semua item adalah 💯 stok baru ❌Strictly no checking, no refund, no exchange ✅Jika nak QC semula, boleh add RM20/sepasang -------------------- . 🌷WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN & LENSA KAMERA . ____________ CUSTOMER FEEDBACK 👉🏻 @feedback.eqeenours ____________ CARA ORDER: 1. BACA DETAIL (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 2. SCREENSHOT GAMBAR 3. WHATSAPP 0187667739 OR KLIK LINK DI BIO 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ ____________ . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern  #kurungfesyen #kurungcantik #bajubridemaids #kurungmini #bajubridesmaid  #bajubridesmaidmura #kurungcantikmurah  #kurungmoden #kurunglace #bajukurunglace #kurunglacemurah #bajuraya #bajurayamurah #bajukurungmoden #bajunikah #bajutunang #kurungnikah #kurungtunang #bajukurungmurah #kurungsale #kurunglelong #bajukurungsale


0💬Normal

CLEARANCE SALE‼️#lelongbyenayraa ZETTY #zettybyenayraa . PRICE : RM70 SM / RM75 SS INCLUDE POSTAGE . 🌺 Material : Moss crepe with lace 🌺 hidden zip behind & sleve . Measurement : 🔴 Tag FREE SIZE Bahu 15” Dada 38” Lengan 22” Labuh baju 27” . Skirt Pinggang 26-36” Pinggul 38” Labuh kain 41” . 🔴 Tag LXL Bahu 16” Dada 41” Lengan 22” Labuh baju  27” . Skirt Pinggang 30-40” Pinggul 42” Labuh kain 41” . -------------------- ✅Semua item adalah 💯 stok baru ❌Strictly no checking, no refund, no exchange ✅Jika nak QC semula, boleh add RM20/sepasang -------------------- . 🌷WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN & LENSA KAMERA . ____________ CUSTOMER FEEDBACK 👉🏻 @feedback.eqeenours ____________ CARA ORDER: 1. BACA DETAIL (HARGA/SIZE/UKURAN DLL) 2. SCREENSHOT GAMBAR 3. WHATSAPP 0187667739 OR KLIK LINK DI BIO 🚫 NO URGENT ORDER! NO BOOKING! 1ST PAY 1ST SERVED! TQ ____________ . #kurungmurah #bajukurung #kurungmodern  #kurungfesyen #kurungcantik #bajubridemaids #kurungmini #bajubridesmaid  #bajubridesmaidmura #kurungcantikmurah  #kurungmoden #kurunglace #bajukurunglace #kurunglacemurah #bajuraya #bajurayamurah #bajukurungmoden #bajunikah #bajutunang #kurungnikah #kurungtunang #bajukurungmurah #kurungsale #kurunglelong #bajukurungsale


0💬Normal

Next Page