#ajimaura

👆👆👆 jom kita intai sikit apa perubahan yg dialami consumer setelah consumed ESP Shaklee💃💃 . . whatsapp fyna 0193124934 utk order atau klik link whatsapp yg tertera di ruangan bio


1💬Normal

kesakitan adalah suatu ujian. ujian dari Allah yang singgah untuk beri lebih lagi kekuatan. untuk beri lagi pahala setelah terhapusnya dosa. jangan mengeluh dengan sakit yang kau hadapi. keluh kesah kau Allah akan bagi ganjaran kalau kau anggap di sebalik kepayahan menanggung derita, Allah beri untuk menghapus dosa. . @sindiransigadis


1💬Normal

Terima kasih banyak atas belian. Moga item belian memberi keselesaan pada si manja😍😍 . Item: BG200 DETROIT STROLLER . . whatsapp fyna utk order, 0193124934 Atau Klik link yg tertera di ruangan bio


1💬Normal

❤️ INFANT CARRIER CARSEAT ❤️ . . Brand: OTOMO Code: HB8818 BRITAX . . ➡️➡️harga offer: rm350 !!! Free Postage Semenanjung! 🚚 (Sabah/Sarawak +RM40) . . 🍏 Sesuai utk berat baby 0 -13kg kebawah. Kebiasaan sesuai utk baby berumur 0 hingga 1 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 🍏 Boleh digunakan sebagai rocker utk baby tidur. 🍏 Pemegang boleh laras. 🍏 Penyokong kepala disertakan bersama utk menyokong kepala bayi. 🍏 Tali boleh laras mengikut pembesaran baby. 🍏 Tali keselamatan boleh dilaraskan 3 peringkat mengikut pembesaran bayi. 🍏 3 punca tali keselamatan utk menyokong bayi. 🍏 Mempunyai tapak untuk carseat 🍏 Sarung boleh dibuka dan di basuh. 🍏 Canopy boleh ditanggalkan. 🍏 Kelebihan untuk ibu2 bekerja dan bersiar-siar. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. Tak perlu angkat baby jika sampai ke destinasi. Hanya buka seat belt dan angkat infant car seat skali bayi. . . 👇👇👇 color: PURPLE BLUE RED GREY . . ➡ berat item: 5.5kg ➡ berat lepas packing: 8.0kg . 🔰ukuran packing (P x L x T) : 74X42X44 . . Whatsapp fyna 0193124934 utk confirmation stock www.wasap.my/60193124934/HB8818BRITAXcarriercarseat


1💬Normal

FAKTA ANAK YANG MENYUSU BADAN. Part manja terlebih tu, memang iya pun.. takleh tinggal.. kemana2 bawa dia. 😁😁 . . Credit to: guzel baby


1💬Normal

❤️ INFANT CARRIER CARSEAT ❤️ . . Brand: SWEET CHERRY Code: C100 SCR7 . . ➡️➡️harga offer: rm315 !!! Free Postage Semenanjung! 🚚 (Sabah/Sarawak +RM30) . . 🍏 Sesuai utk berat baby 0 -13kg kebawah. Kebiasaan sesuai utk baby berumur 0 hingga 1 tahun setengah mengikut pembesaran bayi. 🍏 Boleh digunakan sebagai rocker utk baby tidur. 🍏 Pemegang boleh laras. 🍏 Penyokong kepala disertakan bersama utk menyokong kepala bayi. 🍏 Tali boleh laras mengikut pembesaran baby. 🍏 Tali keselamatan boleh dilaraskan 3 peringkat mengikut pembesaran bayi. 🍏 3 punca tali keselamatan utk menyokong bayi. 🍏 Sarung boleh dibuka dan di basuh. 🍏 Canopy boleh ditanggalkan. 🍏 Kelebihan untuk ibu2 bekerja dan bersiar-siar. Sangat senang untuk dipasang di dalam kereta. Tak perlu angkat baby jika sampai ke destinasi. Hanya buka seat belt dan angkat infant car seat skali bayi. . . 👇👇👇 color: Blue Red . . ➡ berat item: 3.5kg ➡ berat lepas packing: 5kg . 🔰ukuran packing (P x L x T) : 40X34X70 . . Whatsapp fyna 0193124934 utk confirmation stock www.wasap.my/60193124934/C100SCR7carriercarseat


1💬Normal

FULL SET MEERACLE SKINCARE ! . . Terdiri dari 5 produk utama : ✔ Luxury Cleansing Milk 100ml ✔ Facial Cleanser 50ml ✔ Facial Serum 30ml ✔ Toner 100ml ✔ Moisturizer 20ml . . Set ini melengkapkan rutin penjagaan kulit harian anda ❤ . Yang paling penting adalah ianya #selamat , #halal dan #lulusKKM . Dan yang tak kurang pentingnya adalah, Produk Meeracle berkualiti premium pada harga MAMPU MILIK . . Nak pakai produk penjagaan kulit wajah, anda perlu tahu cara penggunaan yang betul. Supaya kulit anda dapat manfaat dari produk 100%. . . . Inginkan konsultasi PERCUMA dari team kami ? Wasap link dekat bio DM @skincare.bebas.kimia sekarang juga 😍 . . . . . . . . . . . . . . . . . #meeracle #formulagemstone #teamMeeracleZZ #jeragat #jerawat #parutjerawat #mirafilzah #terapiinstagram #ajimaura #sayajualskincare #serumhalal #serummalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitberminyak #kulitsensitif #parutjerawat #nakbebel #cikguseo #naksentap #likeforlikes #buymuslimfirst #sokongprodukmuslim #likeforlike #productviral #skincarehalal #skincaremalaysia


0💬Normal

🧸 BLACK BROWN 06 🧸 . Design yang minimalist & modern buatkan si pemakai lebih ayu bak gadis melayu terakhir! 🧕🏻 Material kaftan yang sangat selesa & tak panas. Kain pun tak kecut & paling best warna pun tak luntur tau 😍 . 👘 1 : RM20 | 3 : RM50 (JIMAT RM10) ❌ TAK TERMASUK POSTAGE . 📲 Whatsapp 014-3486487 atau klink link biru di bio @bajukelawarmalaysia untuk order. . #bajukelawarmalaysia #bajukelawarmurah #bajukelawarviral #bajukelawar #bajutidur #bajutidurmurah #sleepwear #nightwear #majlisberinai #hennanight #hennadesign #bridesmaids #offmarket #kaftandubai #kaftandubaimurah #kaftanviral #kaftanmurah #kaftanmalaysia #stayhome #staysafe #staystrong #flattenthecurve #pkp #perintahkawalanpergerakan #ajimaura #likeforlikes #likeforlikeback


2💬Normal

🧸 BLACK BROWN 05 🧸 . Design yang minimalist & modern buatkan si pemakai lebih ayu bak gadis melayu terakhir! 🧕🏻 Material kaftan yang sangat selesa & tak panas. Kain pun tak kecut & paling best warna pun tak luntur tau 😍 . 👘 1 : RM20 | 3 : RM50 (JIMAT RM10) ❌ TAK TERMASUK POSTAGE . 📲 Whatsapp 014-3486487 atau klink link biru di bio @bajukelawarmalaysia untuk order. . #bajukelawarmalaysia #bajukelawarmurah #bajukelawarviral #bajukelawar #bajutidur #bajutidurmurah #sleepwear #nightwear #majlisberinai #hennanight #hennadesign #bridesmaids #offmarket #kaftandubai #kaftandubaimurah #kaftanviral #kaftanmurah #kaftanmalaysia #stayhome #staysafe #staystrong #flattenthecurve #pkp #perintahkawalanpergerakan #ajimaura #likeforlikes #likeforlikeback


0💬Normal

🧸 BLACK BROWN 04 🧸 . Design yang minimalist & modern buatkan si pemakai lebih ayu bak gadis melayu terakhir! 🧕🏻 Material kaftan yang sangat selesa & tak panas. Kain pun tak kecut & paling best warna pun tak luntur tau 😍 . 👘 1 : RM20 | 3 : RM50 (JIMAT RM10) ❌ TAK TERMASUK POSTAGE . 📲 Whatsapp 014-3486487 atau klink link biru di bio @bajukelawarmalaysia untuk order. . #bajukelawarmalaysia #bajukelawarmurah #bajukelawarviral #bajukelawar #bajutidur #bajutidurmurah #sleepwear #nightwear #majlisberinai #hennanight #hennadesign #bridesmaids #offmarket #kaftandubai #kaftandubaimurah #kaftanviral #kaftanmurah #kaftanmalaysia #stayhome #staysafe #staystrong #flattenthecurve #pkp #perintahkawalanpergerakan #ajimaura #likeforlikes #likeforlikeback


0💬Normal

🧸 BLACK BROWN 03 🧸 . Design yang minimalist & modern buatkan si pemakai lebih ayu bak gadis melayu terakhir! 🧕🏻 Material kaftan yang sangat selesa & tak panas. Kain pun tak kecut & paling best warna pun tak luntur tau 😍 . 👘 1 : RM20 | 3 : RM50 (JIMAT RM10) ❌ TAK TERMASUK POSTAGE . 📲 Whatsapp 014-3486487 atau klink link biru di bio @bajukelawarmalaysia untuk order. . #bajukelawarmalaysia #bajukelawarmurah #bajukelawarviral #bajukelawar #bajutidur #bajutidurmurah #sleepwear #nightwear #majlisberinai #hennanight #hennadesign #bridesmaids #offmarket #kaftandubai #kaftandubaimurah #kaftanviral #kaftanmurah #kaftanmalaysia #stayhome #staysafe #staystrong #flattenthecurve #pkp #perintahkawalanpergerakan #ajimaura #likeforlikes #likeforlikeback


0💬Normal

🧸 BLACK BROWN 02 🧸 . Design yang minimalist & modern buatkan si pemakai lebih ayu bak gadis melayu terakhir! 🧕🏻 Material kaftan yang sangat selesa & tak panas. Kain pun tak kecut & paling best warna pun tak luntur tau 😍 . 👘 1 : RM20 | 3 : RM50 (JIMAT RM10) ❌ TAK TERMASUK POSTAGE . 📲 Whatsapp 014-3486487 atau klink link biru di bio @bajukelawarmalaysia untuk order. . #bajukelawarmalaysia #bajukelawarmurah #bajukelawarviral #bajukelawar #bajutidur #bajutidurmurah #sleepwear #nightwear #majlisberinai #hennanight #hennadesign #bridesmaids #offmarket #kaftandubai #kaftandubaimurah #kaftanviral #kaftanmurah #kaftanmalaysia #stayhome #staysafe #staystrong #flattenthecurve #pkp #perintahkawalanpergerakan #ajimaura #likeforlikes #likeforlikeback


0💬Normal

🧸 BLACK BROWN 01 🧸 . Design yang minimalist & modern buatkan si pemakai lebih ayu bak gadis melayu terakhir! 🧕🏻 Material kaftan yang sangat selesa & tak panas. Kain pun tak kecut & paling best warna pun tak luntur tau 😍 . 👘 1 : RM20 | 3 : RM50 (JIMAT RM10) ❌ TAK TERMASUK POSTAGE . 📲 Whatsapp 014-3486487 atau klink link biru di bio @bajukelawarmalaysia untuk order. . #bajukelawarmalaysia #bajukelawarmurah #bajukelawarviral #bajukelawar #bajutidur #bajutidurmurah #sleepwear #nightwear #majlisberinai #hennanight #hennadesign #bridesmaids #offmarket #kaftandubai #kaftandubaimurah #kaftanviral #kaftanmurah #kaftanmalaysia #stayhome #staysafe #staystrong #flattenthecurve #pkp #perintahkawalanpergerakan #ajimaura #likeforlikes #likeforlikeback


0💬Normal

"BELUM GAJI? EH XPE, KAMI URUSKAN!" . paham musim2 covid ni, semua terkesan . agak2 berat, letak depo je bos ku . bila barang sampai mcm mana? tenang bosku 👋 . barang sampai, nak bayar 2kali pun boleh je . 📲 whatsapp je terus 0127086538 nak senang? klik link kat bio atas tu ⤴️ . #readystockadidas #adidasbuckethat #adidasmy #kasutmalaysia #kasutmurah #topiadidasoriginal #begadidas #topimalaysia #cspscs #adidastshirt #tshirtadidas #bajuadidas #bajumalaysia #topimurahmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #hadiahuntuksuami #sapotlokal #snapbackmalaysia #bazaronline #capadidas #capmalaysiamurah #codskudai #bundlemalaysia #sapotlokal #super100k #topibucketmurah #adidasxgshockfansclubmalaysia


0💬Normal

Jom dapatkan KOLEKSI RAYA SEKARANG!! Tak perlu susah² keluar cari baju raya!! Shopping dari rumah je ,lebih banyak pilihan , lebih senang dan lebih selamat!! . ✔LIMITED STOK!! ❌RESTOK!! ✔SIAPA CEPAT DIA DAPAT!! . WASAP SEKARANG!! 📱Klik link wasap di bio @tudung4kids utk pembelian atau pertanyaan . .#tudung4kids #tudungbudak #bajuraya #tudungsekolah #tadikaislamik #tadika #kidstudung #bajubudak #bajurayasedondon #bajuunicorn #tudungkanakkanak #bajuraya2020 #shawlbudak #instantshawlbudak #littlemuslimah #bajukurung #tudungrayabudak #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #ajimaura #instaartis #aurainsta #bajukurungbudak #tudungbawal #tudungbawalbudak #bajurayabudak #stayathome #bajukurungraya #bajusedondon


0💬Normal

"RM0 MKN:PKP Tahap 2" #StayAtHome jaga kebersihan diri, kerap basuh tangan & amalkan penjarakan sosial. Bersama-sama kita #PutuskanRantaian penularan COVID-19. anda mencari produk #VKen kenape? VKen dihasil daripada : ☀ Batu Tormalin, Germanium, Titanium, Perak & 78 Jenis Mineral. ☀Berupaya Meningkatkan suhu_badan untuk meningkatkan daya_imun_badan. ☀Boleh dibasuh, boleh jemur di bawah matahari. ☀Tenaga Sinaran inframerah jauh boleh tahan lama. dalam situasi sekarang, urusan di atas talian jer anda tunggu produk sampai di rumah. Nikmat Kesihatan Itu Mahal Sihat Darah, Sihat Badan http://stokinvkenutara.wasap.my #stokinvken #darahtinggi #diabetes #kencingmanis #sakitlutut #stroke #sakiturat #sakitsendi #gout #jantung #kolestrol #migrain #sakitkepala #sukan #lumpuh #ibuhamil #slipdisc #stokin #kanser #asma #covid19 #ajimaura #terapiinstagram #ajimaurabaru #auraInsta #auraInstaBatch23


0💬Normal

Amboiiii, degil si virus ni sampai poster LOCKDOWN SALES kami pun dia nak berkeliaran. Haha. Ya, semalam 31hb dah tamat promo STAY AT HOME tapi since ramai yg minta extend, ok, kami extend. Tapiiii harga promo tak sama lah mcm yg sblm ni. Hanya 2 minggu je promo ni untuk korang grab produk Hush Hush yg korang dah selalu usha tu. Ada utk aset, slimming dan kecantikkan dalaman & kulit. All 5in1 pun ada slashed down price. Terus klik link kat bio utk order. #KrimLovePotion #bajuraya #bajutidur #bajurayabudak #bajukurung #krimpayudara #sabunpayudara #jompikatsuami #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #dramatv3 #milkbooster #breastpumpterbaik #breastpumpmalaysia #asetmantap #produkkecantikan #jubahnursing #shawlmurah #makeuptutorial #kuruslangsing #alifsyukriterlajaklaris


0💬Normal

Amboiiii, degil si virus ni sampai poster LOCKDOWN SALES kami pun dia nak berkeliaran. Haha. Ya, semalam 31hb dah tamat promo STAY AT HOME tapi since ramai yg minta extend, ok, kami extend. Tapiiii harga promo tak sama lah mcm yg sblm ni. Hanya 2 minggu je promo ni untuk korang grab produk Hush Hush yg korang dah selalu usha tu. Ada utk aset, slimming dan kecantikkan dalaman & kulit. All 5in1 pun ada slashed down price. Terus klik link kat bio utk order. #KrimLovePotion #bajuraya #bajutidur #bajurayabudak #bajukurung #krimpayudara #sabunpayudara #jompikatsuami #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #dramatv3 #milkbooster #breastpumpterbaik #breastpumpmalaysia #asetmantap #produkkecantikan #jubahnursing #shawlmurah #makeuptutorial #kuruslangsing #alifsyukriterlajaklaris


0💬Normal

Amboiiii, degil si virus ni sampai poster LOCKDOWN SALES kami pun dia nak berkeliaran. Haha. Ya, semalam 31hb dah tamat promo STAY AT HOME tapi since ramai yg minta extend, ok, kami extend. Tapiiii harga promo tak sama lah mcm yg sblm ni. Hanya 2 minggu je promo ni untuk korang grab produk Hush Hush yg korang dah selalu usha tu. Ada utk aset, slimming dan kecantikkan dalaman & kulit. All 5in1 pun ada slashed down price. Terus klik link kat bio utk order. #KrimLovePotion #bajuraya #bajutidur #bajurayabudak #bajukurung #krimpayudara #sabunpayudara #jompikatsuami #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #dramatv3 #milkbooster #breastpumpterbaik #breastpumpmalaysia #asetmantap #produkkecantikan #jubahnursing #shawlmurah #makeuptutorial #kuruslangsing #alifsyukriterlajaklaris


0💬Normal

👗NICOLAS . . 📌RM 135 POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG 15 RM SABAH / SARAWAK . . 👗 soft cotton stretchable . 👗 back zipper . 👗 zip at sleeve . 👗 mermaid cutting skirt . 👗 organza layered at peplum . 👗 horseshoe at hem untuk kepuk2 effect . 👗 lace di lengan dan pinggang . . 🌷 S SIZE 🌷 Top Shoulder :14" Bust :36 Sleeves: 23" Length :24.5" SKIRT: Waist :24-34" Hips : 38 Length :41" . . 🌷 M SIZE 🌷 Top Shoulder :15" Bust :38” Sleeves :23" Length : 24.5 SKIRT: Waist :26-36" Hips: 38" Length : 41" . . 🌷L/XL SIZE 🌷 top Shoulder :16.5" Bust :42" Sleeves :24" Length :24.5" SKIRT: Waist :30-40" Hips: 44 Length :42" . . . WHATSAAP US FOR ORDER 0⃣1⃣0⃣9⃣8⃣5⃣3⃣3⃣1⃣9⃣ . . . #bajukurungmoden #peplummurahmalaysia #bajukurungmurah #kebaya #ggagent #bajumuslimahmurah #bajubridesmaids #bajubridesmaid #bajuraya #ajimaura #bajurayamurah #kebayamodern #kurungpahang #kebarungmurah #kebayacotton #kurungsongket #minikurungmalaysia #kebayapeplum #terapiinstagram #kebayapeplummurah #bajunikah #bajutunang #bajuakadnikah #dress #kebayasongket #peplumsongketmalaysia #kurungmodenmalaysia #bazarpaknilmurah #kaftan #viral


0💬Normal

👗NICOLAS . . 📌RM 135 POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG 15 RM SABAH / SARAWAK . . 👗 soft cotton stretchable . 👗 back zipper . 👗 zip at sleeve . 👗 mermaid cutting skirt . 👗 organza layered at peplum . 👗 horseshoe at hem untuk kepuk2 effect . 👗 lace di lengan dan pinggang . . 🌷 S SIZE 🌷 Top Shoulder :14" Bust :36 Sleeves: 23" Length :24.5" SKIRT: Waist :24-34" Hips : 38 Length :41" . . 🌷 M SIZE 🌷 Top Shoulder :15" Bust :38” Sleeves :23" Length : 24.5 SKIRT: Waist :26-36" Hips: 38" Length : 41" . . 🌷L/XL SIZE 🌷 top Shoulder :16.5" Bust :42" Sleeves :24" Length :24.5" SKIRT: Waist :30-40" Hips: 44 Length :42" . . . WHATSAAP US FOR ORDER 0⃣1⃣0⃣9⃣8⃣5⃣3⃣3⃣1⃣9⃣ . . . #bajukurungmoden #peplummurahmalaysia #bajukurungmurah #kebaya #ggagent #bajumuslimahmurah #bajubridesmaids #bajubridesmaid #bajuraya #ajimaura #bajurayamurah #kebayamodern #kurungpahang #kebarungmurah #kebayacotton #kurungsongket #minikurungmalaysia #kebayapeplum #terapiinstagram #kebayapeplummurah #bajunikah #bajutunang #bajuakadnikah #dress #kebayasongket #peplumsongketmalaysia #kurungmodenmalaysia #bazarpaknilmurah #kaftan #viral


0💬Normal

Next Page