#FifaRasolTrustedAgent

GRACE Code : Steel Blue. Status: Ready Stock. Size : XS, S, M, L, XL, XXL. Material : Faux Satin Fabric. . Material Advantages :- ♦️Lightweight | ringan. ♦️Washable Fabric | senang dicuci. ♦️Opaque fabric | tak jarang. ♦️Crease-resistant | tak kedut. ♦️non-ripping seams | jahitan kemas. ♦️non-shrinking fabric | tak mengecut. . Features :- ♦️Invisible Zip at the back | zip sorok dibelakang. ♦️Invisible Zip at the front | zip sorok di hadapan. ♦️Nursing Friendly | sesuai untuk ibu yang menyusu. ♦️Wudhu Friendly | mesra wudhu. ♦️Acrylic brand label on cuff ♦️Round neckline | leher bulat. ♦️Loose mermaid cut skirt | potongan skirt duyung yang longgar. . 🦋 Sale price: RM 149. 🦋 Normal price: RM 199. 📲 screenshot & click link on bio to order. 🤗 . #fifarasoltrustedagent #fifarasolbyinara #dropshipfifarasol #FRtrustedagent #fifarasolraya2020 #AgentSahFifarasol #trustedDSFifarasol #GraceFR #bajukurungmoden #bajubridesmaidmurah #bajukurungbunga #bajukurungfloral #bajukurunglawa # bajukurungcantik #kurungpejabat #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungduyung #mermaidcut #bajukurungnude #bajukurunghitam #bajukurungbiru #bajukurungpink #bajukurungmalaysia #breastfeedfriendly #nursingfriendly #bajukurungmesrawudhu


0💬Normal

Baju kurung LOLA in geomtery pattern yang beri effect kurus dan tinggi 😍 . . Tengah cari baju kurung yg boleh nampak effect kurus? Tinggi? Inilah pilihan tempat anda 🤩. #fifarasolraya2020 . . Komen “nak” or just dm me right now 😍❤️ i’ll reply as soon as possible . . #fifarasoltrustedagent #fifarasolexclusive #fifarasollolaingeometrypattern #bajukurungraya #bajukurung


0💬Normal

GRACE Code : Blush Pink. Status: Ready Stock. Size : XS, S, M, L, XL, XXL. Material : Faux Satin Fabric. . Material Advantages :- ♦️Lightweight | ringan. ♦️Washable Fabric | senang dicuci. ♦️Opaque fabric | tak jarang. ♦️Crease-resistant | tak kedut. ♦️non-ripping seams | jahitan kemas. ♦️non-shrinking fabric | tak mengecut. . Features :- ♦️Invisible Zip at the back | zip sorok dibelakang. ♦️Invisible Zip at the front | zip sorok di hadapan. ♦️Nursing Friendly | sesuai untuk ibu yang menyusu. ♦️Wudhu Friendly | mesra wudhu. ♦️Acrylic brand label on cuff ♦️Round neckline | leher bulat. ♦️Loose mermaid cut skirt | potongan skirt duyung yang longgar. . 🦋 Sale price: RM 149. 🦋 Normal price: RM 199. 📲 screenshot & click link on bio to order. 🤗 . #fifarasoltrustedagent #fifarasolbyinara #dropshipfifarasol #FRtrustedagent #fifarasolraya2020 #AgentSahFifarasol #trustedDSFifarasol #bajukurungmoden #bajubridesmaidmurah #bajukurungbunga #bajukurungfloral #bajukurunglawa # bajukurungcantik #kurungpejabat #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungduyung #mermaidcut #bajukurungnude #bajukurunghitam #bajukurungbiru #bajukurungpink #bajukurungmalaysia #breastfeedfriendly #nursingfriendly #bajukurungmesrawudhu


0💬Normal

Kita belanja sikit outdoor GRACE. 😍 fuhh lawa2. 🔥🔥 . GRACE Code : Flux Black Status: Ready Stock. Size : XS, S, M, L, XL, XXL. Material : Faux Satin Fabric. . Material Advantages :- ♦️Lightweight | ringan. ♦️Washable Fabric | senang dicuci. ♦️Opaque fabric | tak jarang. ♦️Crease-resistant | tak kedut. ♦️non-ripping seams | jahitan kemas. ♦️non-shrinking fabric | tak mengecut. . Features :- ♦️Invisible Zip at the back | zip sorok dibelakang. ♦️Invisible Zip at the front | zip sorok di hadapan. ♦️Nursing Friendly | sesuai untuk ibu yang menyusu. ♦️Wudhu Friendly | mesra wudhu. ♦️Acrylic brand label on cuff ♦️Round neckline | leher bulat. ♦️Loose mermaid cut skirt | potongan skirt duyung yang longgar. . 🦋 Sale price: RM 149. 🦋 Normal price: RM 199. 📲 screenshot & click link on bio to order. 🤗 . #fifarasoltrustedagent #fifarasolbyinara #dropshipfifarasol #FRtrustedagent #fifarasolraya2020 #AgentSahFifarasol #trustedDSFifarasol #bajukurungmoden #bajubridesmaidmurah #bajukurungbunga #bajukurungfloral #bajukurunglawa # bajukurungcantik #kurungpejabat #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungduyung #mermaidcut #bajukurungnude #bajukurunghitam #bajukurungbiru #bajukurungpink #bajukurungmalaysia #breastfeedfriendly #nursingfriendly #bajukurungmesrawudhu


0💬Normal

NICHOLE PANTS IN METAL GRAY Straight-Cut Loose PROMO PRICE : RM 79/pc from RM 89 COMBO : 2 for RM150 Nak cari seluar casual yang selesa NICHOLE PANTS IS ONE OF THE BEST CHOICE good for pergi kerja, atau pun daily wear😍😍 TAK PERLU GOSOK PAKAI JE Material - PREMIUM STRECTHABLE SPANDEX FABRICS -Smooth and wrinkle-resistant -ironless -cool material -adjustable waist -pockets on both side Berminat nak tengok banyak lagi design2 cantik? Korang boleh tengok @pastelexclusive @pastelexclusive @pastelexclusive #fifarasoltrustedagent #fifarasol #onlineshopping


0💬Normal

SEMUA NI BAKAL SOLD OUT ! 😰 . Keluaran #fifarasolraya2020 dengan design yg sangat limited ‼️ tak semetinya pakai time raya je boleh pakai time pergi wedding , for students nak pakai pergi kelas 😍 sbb sangat selesa digunakan.. . . Grab cepat kalau taknak sold out 🤩 just comment “nak” or dm me 😊 . . #fifarasolraya2020 #fifarasoltrustedagent #fifarasoltrustedseller #huluselangor #geometry #pastel #bajukurung


0💬Normal

Salam jumaat ✨ / Hi saya official dropship untuk Fifa Rasol, kalau korang nak order boleh click je link kat bio okay 😘 #fifarasoltrustedagent #fifarasoltrustedagentsegamat #dropshipfifarasol #pantsmurah #pantscantik


0💬Normal

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA ☺️ . Raya batch 3 dah keluar 🤩‼️ FIFARASOL LOLA dan 2 pattern berbeza yang sangat cantikk 😍 . . Cepat grab guys .. size available ( S , M , L ) sahaja yg tinggal 🥺 jangan tunggu lama ii nnti dah sold out !! . . Dm me right now 😉 i’ll reply as soon as possible ❤️ #fifarasolraya2020 #fifarasoltrustedagent #fifarasoltrustedseller #dropship #lola


0💬Normal

GRACE Code : Flux Black. Status: Ready Stock. Size : XS, S, M, L, XL, XXL. Material : Faux Satin Fabric. . Material Advantages :- ♦️Lightweight | ringan. ♦️Washable Fabric | senang dicuci. ♦️Opaque fabric | tak jarang. ♦️Crease-resistant | tak kedut. ♦️non-ripping seams | jahitan kemas. ♦️non-shrinking fabric | tak mengecut. . Features :- ♦️Invisible Zip at the back | zip sorok dibelakang. ♦️Invisible Zip at the front | zip sorok di hadapan. ♦️Nursing Friendly | sesuai untuk ibu yang menyusu. ♦️Wudhu Friendly | mesra wudhu. ♦️Acrylic brand label on cuff ♦️Round neckline | leher bulat. ♦️Loose mermaid cut skirt | potongan skirt duyung yang longgar. . 🦋 Sale price: RM 149. 🦋 Normal price: RM 199. 📲 screenshot & click link on bio to order. 🤗 . #fifarasoltrustedagent #fifarasolbyinara #dropshipfifarasol #FRtrustedagent #fifarasolraya2020 #AgentSahFifarasol #trustedDSFifarasol #bajukurungmoden #bajubridesmaidmurah #bajukurungbunga #bajukurungfloral #bajukurunglawa # bajukurungcantik #kurungpejabat #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungduyung #mermaidcut #bajukurungnude #bajukurunghitam #bajukurungbiru #bajukurungpink #bajukurungmalaysia #breastfeedfriendly #nursingfriendly #bajukurungmesrawudhu


0💬Normal

[NICHOLE PANTS] - SYOKNYA ADA RAK MACAM NI 😘 . Bertambah syokkk bila semua warna awak ada dan ironless dan tergantung kemas jeee ! Nak keluar sentiasa bersemangat 😘 . Pembelian combo 2 helai siap dapat harga less ! Sebab itu ramai betul yang menanti setiap kali koleksi ‘berhantu’ FR restock 😍 . Macam mana nak dapatkan FAST RESPOND & layanan MESRA ? Cuba awak drop comment “ SAYA NAK NICHOLE “ 🙈 - - Featuring : Nichole Pants 1pcs RM79 | 2pcs RM150 - Untuk pembelian, sila klik link di bio 👆 Whatsapp +60182296825 Whatsapp +60182296825 Whatsapp +60182296825 - #pantsmalaysia #pantsmurah #fifarasoltrustedagent #fragent #FRAgent #pantsfifarasol #seluarmurah #seluarpalazo #agentsahfifarasol


0💬Normal

N I C H O L E . . Hai #frangels 😍 Ada lagi ke yang tak grab nichole pants nie ? 😔 Rugi tau ! Dah laa kain berkualiti, jahitan kemas, selesa dipakai, tak ketat, tak panas, haaa semua yang best² tau . . Ada pelbagai warna menarik tak kira gelap atau warna pastels . . Jom grab now ! 📲 Klik link kat bio shaa sekarang untuk order 😍 jgn lupa mention "nichole pants" tau 😘 . . 1 pcs = RM79 2 pcs ( combo ) = RM150 . #fifarasol #fifarasolcollection #fifarasoltrustedagent #fifarasolexclusive #nichole #nicholepants #seluar #seluarmurah #seluarslack


0💬Normal

. ‼️‼️ SALE PRICE RM 149.00 ‼️‼️ . Fifarasol TAAHIRA In Nude Beige . . . NORMAL PRICE  RM 199.00 -25.1% . . . . Made from premium chiffon crepe. Smooth and wrinkle resistant. Easy to care and ideal for busy women. Designed with a basic top cutting and loose mermaid skirt cutting that suit everyone. Suitable for special occasions or wedding ceremony. Other features include cool material, round neckline, wudhu friendly, nursing friendly, one pocket on right side of skirt, easy-to-iron material, invisible zip at the back and front & arcyclic brand label. Mom-kids set is available. Size available: XS, S, M, L, XL, XXL Note: Model wears XS size and is 164cm tall. . . . #bajuraya2020 #bajurayapalingcantikdidunia #bajurayapastel #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajurayamoden #bajurayamalaysia #bajurayastripe2020 #fifarasolraya2020 #fifarasoltrustedagent


1💬Normal

. ‼️‼️ SALE PRICE RM 149.00 ‼️‼️ . Fifarasol TAAHIRA In Nude Pink . . . NORMAL PRICE  RM 199.00 -25.1% . . . . Made from premium chiffon crepe. Smooth and wrinkle resistant. Easy to care and ideal for busy women. Designed with a basic top cutting and loose mermaid skirt cutting that suit everyone. Suitable for special occasions or wedding ceremony. Other features include cool material, round neckline, wudhu friendly, nursing friendly, one pocket on right side of skirt, easy-to-iron material, invisible zip at the back and front & arcyclic brand label. Mom-kids set is available. Size available: XS, S, M, L, XL, XXL Note: Model wears XS size and is 164cm tall. . . . #bajuraya2020 #bajurayapalingcantikdidunia #bajurayapastel #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajurayamoden #bajurayamalaysia #bajurayastripe2020 #fifarasolraya2020 #fifarasoltrustedagent


1💬Normal

👖NICHOLE DARK COLOR . Hai semua, siapa peminat dark color kat sini? Nahh! Kita ada 3 choice untuk dark color yang awak semua minat. . 🌸 Straight cut 🌸 Cool material 🌸 Both sided pockets . 🌸 Wrinkle-free, easy-to-iron material . 🌸 Adjustable waist . #NicholepantsFR RM79/PCS & RM150 for 2 Pcs🔥Normal price RM89 . Untuk order boleh dm or Whatsapp 01116180311(klik link di bio)😘


1💬Normal

[CUT OFF SALE] HANYA RM149 SAHAJA. PASTEL VS BOLD COLOUR! ✨. . Andrena Kurung datang dengan 4 warna dr pastel ke bold semua ada. Memang kalau sekali pandang, rasa nak pandang lagi😍. . ✨Code : Royal Cream, Ballerina Pink, Moon Blue, Wild Maroon ✨Material I : Premium como crepe + Korean Crepe. . 🧶Material Advantages :- ▪Lightweight ▪Washable Fabric ▪Opaque fabric ▪Crease-resistant ▪non-ripping seams ▪non-shrinking fabric. . 🎯Hanya RM199 sahaja. . 🌈Features :- ▪Invisible Zip at the back ▪Invisible Zip at the front ▪Nursing Friendly ▪Wudhu Friendly ▪Acrylic brand label on cuff ▪Round neckline ▪Loose mermaid cut skirt. . ✂️Size : XS, S, M, L, XL, XXL. . . . . ..#FifarasolTrustedagent #fifarasol #frlovers #bajukurungmoden #pastel #bajukurungmodencantik #bajuraya #bajuraya2020 #bajukurungmurah #ramadan #bajurayapastel #lilyfr #jadefr #biancafr #frangels #nicholepants #nicholefr #MisumiFR #bajurayasedondon #bajukebaya #kurungcotton #psleeyanarahman #bajutunang #tudungbawal #andrenafr #sayajualbajukurung #kurungmoden #kurungmodencotton #kurungpahang #kurungcotton #kurungmurah


0💬Normal

MADISON KURUNG ✨ . Hai good morning 😉 siapa suka design baju kurung yg simple tapi tak la plain sangat, kite ade design Madison Kurung. MADISON KURUNG Material: Japanese chiffon silk with lining. Promo price: RM149✨ (normal RM199) . Click link on bio to purchase or for more details.


1💬Normal

[CUT OFF SALE] HANYA RM149 SAHAJA ‼️🎉. . Sejak raua haritu, ramai tanya Lila Grace Kurung ni 😍, tapi tak sempat nak beli sebab dah habis stock. Jadi ni adalah last restock dan lepas ni dah takde restock dah. Inilah peluang terakhir nak dapatkan Grace Kurung ni. Pastikan cepat ya, sebab order dah masuk berdezup dezup ni😇. . Screenshot dan ws Lila 0177814245 atau tekan link dkt bio okayy 😉💞. . . . . . . ...#FifarasolTrustedagent #fifarasol #frlovers #bajukurungmoden #pastel #bajukurungmodencantik #bajuraya #bajuraya2020 #bajukurungmurah #ramadan #bajurayapastel #dropshipwbh #wardatulbaydhahijab #wardaraya2020 #frangels #bajukurunglace #bajukurungmoden #MisumiFR #bajurayasedondon #bajukebaya #kurungcotton #bajutunang #tudungbawal #sayajualbajukurung #kurungmoden #kurungmodencotton #kurungpahang #kurungcotton #kurungmurah #bajukurungbawahrm100 #bajukurungmengandung


0💬Normal

Next Page